FIFA tregohet e mëshirshme: Gerero do të luajë në Botëror

Federata Botërore e Futbollit e përgjysmoi dënimin që i dha, fillimisht, sulmuesit dhe kapitenit të Perusë, Paulo Gerero, që doli pozitiv në një testim dopingimi. Gazeta braziliane, “Globe Esporto”, por edhe gazeta spanjolle, “Marka”, bëjnë të ditur se Komisioni i Ankesave të FIFA-s e kishte pranuar ankesën e Gereros që, në shumë raste, pasi doli

Vazhdoni leximin →