Panathinaikos tërhiqet dhe do të vazhdojë në Euroleague

Panathinaikos, një prej skuadrave greke të basketbollit me më shumë pjesëmarrje në Euroleague do të luajë në këtë kompeticion edhe sezonin e ardhshëm, edhe pse përpara 2 javësh drejtuesit e këtij klubi sipas medias greke, ekzistonte ideja e braktisjes së tij Skuadra greke, ashtu sikurse edhe pjesa tjetër e klubeve që janë pjesë e EuroLeague

Vazhdoni leximin →