Palota: Mund ta falim Barcelonën vetëm po na dha Mesin!

Barcelona, me të vërtetë, ia “vodhi” Romës para hundës, në momentin e fundit, futbollistin Malkolm. Ky brazilian 21-vjeçar, praktikisht, u bë lojtar i ri i Romës, madje, atij i kishin prerë edhe biletën që të fluturonte për në Romë, kur doli Barcelona me një ofertë më të mirë, duke e marrë dhe duke e sjellë

Vazhdoni leximin →