Nadal, një kampion që bashkon fëmijën me mamanë

Nadal është një kampion i madh i tenistit edhe kur nuk është në formën e tij të shkëqyer. Kampioni spanjoll, në një turne ekzibicioni në Majorka, ka ndërprerë ndeshjen pasi një mama e shqetësuar po kërkonte fëmijën e saj të humbur, ndofta edhe për meritë të talentit të Rafael Nadal që huton shpesh fëmijët me

Vazhdoni leximin →

Rozher Federeri inauguron akademinë e tenisit të Rafael Nadalit

Tenisisti spanjoll, Rafael Nadal, hapi, në Majorka, akademinë e vet të tenisit dhe, në ceremoninë e inaugurimit, ai ftoi tenisistin më të mirë të të gjitha kohërave, Rozher Federer. Midis të qeshurave dhe hareve që mbizotërojnë në raste të tilla, në një ambient mjaft miqësor, Federeri, midis të tjerave, vuri në dukje se, nëse fëmijtë

Vazhdoni leximin →