Kur t’i merr mendtë sporti, Siner ndahet nga e dashura

Nuk mund të quhen më histori dashurie, por sikur të jenë ndalesa “pit stopi” apo “fast fudi” (Fast Food). A mund të jetë dashuri diçka që lind e vdes për 12 muaj apo pak më shumë? Sido që t’ia vendosim emrin, historia mes tenistit italian Janik Siner dhe Maria Braçinit ka përfunduar pak kohë pasi

Vazhdoni leximin →