Diego Maradona Jr kërcënon gazetarët

Diego Armando Maradona jr, nëpërmjet një postimi në Instagram Story lëshoi një deklaratë të fortë ku kërcënonte qartë Giuseppe Cruciani dhe Davide Parenzo. Dy gazetarët, në fakt disa ditë më parë ironizuan mbi vdekjen e Maradonës duke e përkufizuar ‘një kokainoman, vdekja e të cilit nuk mund të qahet’. Fjalë këto që nuk i kanë

Vazhdoni leximin →