Levandovski dëgjon ofertat, mos vallë Bajerni mendon Halandin?!

Në jetë dhe në futboll nuk ka martesa të përjetshme, sido që të kenë qenë premtimet. Edhe “çifti i lumtur” Levandovski-Bajern mund të ketë një “datë skadence” dhe televizioni “Skaj Sports” njofton se Bajerni ka vendosur të dëgjojë ofertat që mund t’i vijnë për superyllin polak. Levandovski ka qenë i jashtëzakonshëm gjithë këta vjet, madje

Vazhdoni leximin →