Kontrata e re? Obamejangu tremb tifozët dhe merret veç me gruan!

Natyrisht është një familje, janë një çift që jetojnë bashkë, pra është normale që të dalin mbrëmjeve për t’u kënaqur. Gjithsesi, Pjer-Emerik Obamejangu është edhe sulmues i Arsenalit dhe është në udhëkryq, ndaj tifozët e shohin “me lupë” për gjithçka bën. Ata u dëshpëruan ndërsa në vend që të merrnin lajme për rinovimin e kontratës

Vazhdoni leximin →