Gruaja e Kejnit mallkon tifozët pasi mori 200 kërcënime me vdekje!

Idhujtaria dhe fanatizmi është thënë gjithnjë se krijojnë tragjedi nga më të mëdhatë, por fakti që kanë ekzistuar fort, dhe sërish ekzistojnë, tregon se shoqërisë njerëzore këto fenomene i duhen ndryshe nuk do t’i kishim. Ja pra që ekziston  edhe fanatizmi i tifozëve dhe sidomos i “gardës”,  apo ultrasve sepse për hir të së vërtetës, shumica e tifozëve nuk janë të tillë. Këta ultras kanë kërcënuar me vdekje Harri Kejnin dhe të gruan e tij, duke e detyuar atë që të shprehet publikisht dhe t’i mallkojë. Nuk ka faj, si mund të bësh  ndryshe kur merr 200 mesazhe të tilla vdekësore?!

Sfidanti.al