Cili është shqiptari misterioz i ndjerë, Ari, të cilit iu dedikua një gol në Arabinë Saudite!

Ishin minutat e fundit të një ndeshjeje në Lindjen e Mesme. Një sulmues afrikan nga Mali, me emrin Musa Marega, shënoi golin e barazimit për ekipin udhëtues, Al Hilal, në fushën e Al Tauonit, dhe pastaj bëri një festim të veçantë. Futbollisti 30-vjeçar bëri shenjën e shqiponjës dhe tha disa fjalë ndërsa kaloi përpara kamerave

Vazhdoni leximin →