Man. Junajtid mund të marrë 105 milionë euro nga Europa

Ishte në Champions dhe më pas zbriti “një kategori më poshtë”, por sërish fitimet i ka të mëdha. Mançester Junajtidi pritet të marrë të ardhura të larta nëse fiton edhe finalen e Ligës së Europës ndaj Vijarrealit. Sipas mediave britanike, këto fitime do të arrinin në 90 milionë paundë stërlina, që do të thotë rreth

Vazhdoni leximin →

Edhe mediat europiane sulmojnë Superligën, “luftën e të pasurve”!

Gazetat kryesore sportive të kontinentit sulmuan në një zë projektin e pasunarëve të futbollit, të quajtur Superliga Europiane. Që nga “L’Ekip” i Francës, “La Gazeta delo Sport” e Italisë, “Marka” e Spanjës apo të tjerat, dënimi ishte i plotë. “Superliga, super jo”, shkruan “La Gazeta”, “Lufta e të pasurve” titullon “L’Ekip”, “Mos jeni të çmendur”,

Vazhdoni leximin →