Iran, Stramacioni në telashe; bllokohet për shkak të vizës së skaduar

Komplikohet gjithnjë e më shumë situata e andrea Stramacionit në Iran. trajneri italian i skuadrës së Estegalit nuk është lejuar të kthehet në Itali duke qenë se kampionati iranian është ndërprerë. Në aeroport, policia iraniane konstatoi se atij dhe 3 bashkëpunëtprëve të tij u ishte skaduar viza turistike, dicka që e habiti Stramacionin Trajneri kontaktoi

Vazhdoni leximin →