Inter, 230 milionë Euro të ardhura nga sponsorët dhe të drejtat televizive

Pavarësisht efekti Covid, Inter ka mundur të regjistrojë të ardhura nga sponsorizimi dhe të drejtat televizive prej 230 milionë Eurosh në sezonin 2019/2020. Kjo është ajo që del nga bilanci financiar i 30 qershorit të Inter Media and Communication, kompania ku regjistrohen të ardhurat komerciale të klubit zikaltëe. Në mënyrë të detajuar, të dhënat janë

Vazhdoni leximin →

Bundesliga, bilanci i merkatos së klubeve gjermane

Edhe skuadrat e Bundesligës u detyruan të përshpejtojnë hapat e tyre në ditën e fundit të kësaj merkatoje atipike verore . Nëse  një vit më parë klubet gjermane shpenzuan në total 747 milionë Euro në blerje futbollistësh, Covid-19 ka bërë që këtë vit kjo shifër të përgjysmohet në 318 milionë. Por në këtë pikë ajo

Vazhdoni leximin →

Drejt Asamblesë; Roma bilanc me humbje 126 milionë Euro

Në 29 qershor do të zhvillohet Asambleja e Këshillit Administrativ të klubit të Romës që ka publikuar një relacion me të dhënat më të fundit në lidhje me situatën ekonomike financiare të klubit. Pas 9 muajsh të vitit ekonomik 2019/20,  bilanci i verdhekuqve rezulton me humbje prej 126.4 milionë Euro, shifër që shoqëron atë të

Vazhdoni leximin →