Zjarret në Australi, Ljuis Hamilton dhuron 450 mijë Euro

Datat 13-15 mars janë ato të nisjes  së sezonit të ri të Botërorit të Formula 1 me Cmimin e Madh të Australisë. Organizatorët e kësaj gare  dhe drejtuesit e këtij kampionati po monitorojnë me kujdes situatën e krijuar nga zjarret që kanë pushtuar tokën australiane. Ndërsa bëhet ky monitorim, pilotët kanë vendosur të japin sadopak

Vazhdoni leximin →