Stadiumi si “Arenë” e fushatës elektorale dhe e autogolit të policisë!

Policia e Shtetit u bë qesharake sot me qendrimin e saj të dyfishtë dhe krejt kundërthënës lidhur me garantimin e sigurisë në “Arenën Air Albania” për ndeshjen ndaj Anglisë në 28 mars. Sfida e Botërorit është kthyer njëkohësisht edhe një “shesh beteje” elektorale, por edhe një shkak që Policia e Shtetit të bënte autogol. Fillimisht,

Vazhdoni leximin →