Olimpiket anulohen? IOC dhe qeveria japoneze e përgënjeshtrojnë

Qeveria japoneze përgënjeshtroi menjëherë lajmin e publikuar  nga ‘The Times’ për anulimin e Lojërave Olimpike të Tokios të këtij viti për shkak të Covid dhe mundësinë për organizimin e tyre në vitin 2032. Por nuk është e vetmja, menjëherë pas saj ishte Komiteti Olimpik Ndërkombëtar që reagoi duke qëndruar në të njëjtën linjë me qeverinë

Vazhdoni leximin →

Formula 1, anulohet gara e Vietnamit për shkak të Covid-19

Gara e parë historike e Vietnamit nuk do të zhvillohet për vitin 2020. Lajmi u kinfirmua nga organizatorët e këtij eventi duke shpjeguar se vendimi u mor për shkak të pandemisë coronavirus. I parashikuar për t’u zhvilluar në prill fillimisht, pas pauzës dhe ripërpulimit të kalendarit, Cmimi i Madh i Vietnamit u spostuar për në

Vazhdoni leximin →