Aulas sulmon sërish: Franca, barsaleta e Evropës

Jean Michel Aulas nuk i ka dalë ende e keqja për shkak të pezullimit përfundimtar të kampionatit francez dhe kthehet të sulmojë autoritetet e vendit transalpine dhe këtë e bën në një intervistë për agjencinë e lajmeve spanjolle EFE. ‘Kur shoh Benzema që të shënojë më shumë gola se kurrë dhe se në Francë nuk

Vazhdoni leximin →