Protestë e tifozëve të Romës: Mos luani me legjendën!

Mbas 18 sezonesh, futbollisti i Romës, Daniele de Rosi 35-vjeçar, u largua nga klubi roman. Ky futbollist të gjithë karrierën e tij ia kushtoi Romës, por ndërkohë kryesia e saj vendosi që të mos t’ia vazhdonte De Rosit kontratën që skadon më 30 qershor. Mbas publikimit të këtij lajmi, tifozët e Romës u mblodhën dhe

Vazhdoni leximin →