Një “El Klasiko” në Majemi, do të thotë miliona për La Ligën

Disa vjet më parë, kampionati spanjoll nuk përfitonte ndonjë gjë të jashtëzakonshme nga tifozët dhe biznesi jashtë kufijve të Spanjës. Pesha e të ardhurave “ndërkombëtare” nga e drejta televizive ishte relativisht e vogël, dhe në 2013-2014 arrinte në 260 milionë euro. Sot, është ndryshe, dhe tregu jashtë Spanjës i jep plot 900 milionë euro La

Vazhdoni leximin →