Yjet e kombëtares gjermane e vendosën: Japim 2.5 milionë euro për virusin!

Fillimisht erdhi thirrja në rrjetet sociale nga ana e futbollistëve Matias Ginter dhe Leon Gorecka, dhe vendimi i tyre për të dhuruar shumë financiare për të luftuar koronavirusin në Gjermani. Më pas, Federata Gjermane e Futbollit vendosi ta bënte ndihmesën në mënyrë të organizuar, dhe drejtori administrativ i kombëtareve, Oliver Birhof, ngarkoi kapitenin Manuel Nojer

Vazhdoni leximin →