Belgu Kompani është më i shkolluari dhe më biznesmeni!

Bir migrantësh nga Kongo, kapiteni i përfaqësueses belge dhe të Mançester Junajtidit, Vensan Kompani, konsiderohet si një nga lojtarët më inteligjentë të futbollit të sotëm. Atë nuk e terheqin këpucët e futbollit ngjyra-ngjyra dhe as frizura me xhel, por diçka më e thjeshtë. Në fund të vitit 2017, Kompani përfundoi shkollën e biznesit të Mançesterit,

Vazhdoni leximin →