Mateus tremb Bajernin për Havercin: Nuk e merrni lehtë!

Së pari, është i bindur se mund të kishte qenë në Bavari që këtë verë. Lotar Mateus, i përfolur si kandidat i fortë për president të Bajernit, bëri një lloj vërejtjeje për drejtuesit e klubit, duke deklaruar se Kai Haverc i Leverkusenit mund të kishte qenë lojtar i Mynihut gjatë këtyre javëve. “Kjo do të

Vazhdoni leximin →

Bajerni apo Europa? Cila, e ardhmja e talentit Kai Haverc?!

Karl-Hajnc Rumenige nuk e kurseu telefonatën e tij. Personi të cilit po i telefononte gjithashtu ishte një emër i shquar i futbollit gjerman, Rudi Fëler, dhe biseda mes tyre ishte korrekte 100 për qind. Shefi ekzekutiv i Bajernit përshëndeti drejtorin e përgjithshëm të Leverkusenit, dhe me edukatë i kërkoi informacion mbi Kai Havercin, yllin 20-vjeçar

Vazhdoni leximin →