Levandovski kalon mësuesin, Jup Hajnkes ka një “ditiramb” për të!

Në Greqinë e Lashtë, fjala “ditiramb” (διθύραμβος) u krijua si poezi për Dionisin, Zotin e verës dhe pjellorisë. Një poezitë të tillë ka edhe Jup Hajnkesi për më “pjellorin” e sulmuesve të Bundesligës dhe të Europës, Robert Levandovskin. Polaku 31-vjeçar është vërtet një Zot i kënaqësisë në futbollin gjerman, ndërsa sapo tejkaloi mjeshtrin Hajnkes, ish-mësuesin

Vazhdoni leximin →