Urrejtje, racizëm dhe diskriminim, Arsenali gati të braktisë rrjetet sociale

Arsenali është gati të marrë në konsideratë mundësinë e daljes nga rrjeter sociale nëse nuk do të frenohen fyerjet raciste që në ditët e kaluara shtynë edhe një legjendë si Thierry henry që të mbyllë të gjithë profilet e tij. Për momentin, klubi londinez gjithnjë nëpërmjet rrjeteve sociale nisi një fushatë me hashtagun #StopOnlineAbuse  kundër

Vazhdoni leximin →