Federeri një ditë do të luajë në Arabinë Saudite

Momenti është i vështirë dhe çdo vendim mund të keqkuptohet. Gjithsesi, Rozher Federer e ndau mendjen dhe refuzoi mundësinë për të luajtur në Arabinë Saudite, për një ndeshje spektakli që ka vlerë financiare prej rreth 1 milionë dollarësh amerikanë. Natyrisht, vrasja e gazetarit Hashoxhi (Khashoggi) ishte një arsye, pasi dyshimet janë që ai u vra

Vazhdoni leximin →