Arbitrat i shikojnë penalltitë fantazëm, por jo trukimin

FIFA dhe UEFA bëjnë shpesh trajnime dhe leksione për arbitrat shqiptarë. Natyrisht vijnë lektorë nga më të njohurit për të na treguar regullat më të reja të pozicionit jashtë loje, kartonit të kuq etj. Por këtë radhë, institucionet më të rëndësishme të futbollit botëror, trajnimin në vendin tonë e kishin për trukimin. Kjo në fakt

Vazhdoni leximin →

Redi Jupi, një ikje ndryshe nga stoli kuqezi, bile me akuzë të fortë!

Nëse do të bëhej ndonjë studim për trajnerët e shkarkuar në futboll,  sidomos për gjëndjen shpirtërore pas largimit nga stoli,  trajnerët tanë  mund të përkufizoheshin “më të lumturit”.  Ikin me fjalë të bukura, madje aq të ëmbëla për presidentët, sa lind një pyetje tinzare: janë më të lumtur kur emërohen, apo kur shkarkohen?  Dikush largohet

Vazhdoni leximin →