Huntelari fiton titullin e kampionit mbas 17 vjtesh karriere!

Futbollistët e Ajaksit së bashku me tifozët e vet festuan kurrorën e dyfishtë dhe në këtë festë në sheshin qëndror të Amsterdamit u mblodhën më shumë se 100 000 veta që këndonin, kërcrnin, brohorisnin…

Kjo kurrorë e dyfishtë e Ajaksit me siguri qëështë mjaft e shtrenjtë për sulmuesin Klas Jan Huntelarqëmë në fund e fitoi titullin e kampionit të Holandës.

Gjatë karrierës së tij te deritanishme 17-vjeçare, Huntelari ka luajturme PSV-në, De Grafshepin, AGOBB-në, Herrenvenin, Realin e Madridit, Milanin dhe Shalken, por nuk arriti me asnjërin nga këta klube deri te titulli i kampionit.

Megjithatë, tani, këtij sulmuesi 35-vjeçar në perëndim të karrierës së tij iu përmbush dëshira e kahershme, duke qenë se, më në fund, mbas 17 vitesh, ai arriti të fitoi me Ajaksin titullin e kampionit të Holandës.

Sfidanti.al