Hamilton: Nuk do të dorëzohem; Verstapen: As unë!

Holandezi ka epërsinë e pikëve dhe të pozicioneve, megjithatë në Interlagos pritet betejë e madhe. Një pistë ku mund të parakalohet, mund të ndihmojë Ljuis Hamilton në “gjuetinë e fundit” ndaj Maks Verstapenit. “Nuk e cilësoj veten të dorëzuar, –  thotë kampioni i botës në timonin e Mercedesit, – nuk mund të bëja më shumë

Vazhdoni leximin →