Vetëm Kupa e Azisë e shpëton koreanojugorin Son nga ushtria!

Ligji i Koresë së Jugut është i prerë, madje edhe më shumë sesa ai i Shqipërisë së sistemit të kaluar. Çdo burrë koreanojugor duhet të kryejë shërbimin ushtarak deri në moshën 28 vjeçare, dhe përjashtimet shumë të rralla bëhen kur arrihet ndonjë sukses i madh. Njeriu që kërcënohet të shkojë ushtar është sulmuesi i Totenhemit,

Vazhdoni leximin →