Na pëlqen apo s’na pëlqen,  Ronaldo është më i miri!

Që Kristiano Ronaldo është, momentalisht, lojtari më i mirë në botë, këtë e provojnë edhe sukseset e njëpasnjëshëm të Realit të Madridit me numrin e madh të trofeve që ai ka fituar dhe, ç’është e vërteta, po të kihen parasysh këta të fundit, pozita e këtij futbollisti portugez, si nr.1 në botë, është “e paprekshme”

Vazhdoni leximin →