Trofetë e Manchester City në Tiranë

Të gjithë trofetë e fituar nga Manchester City, do të ekspozohen në 17 Prill në Qendrën për Hapje dhe Dialog (COD) të Kryeministria, e më pas “Treble Tour” do të vazhdojë në sheshin Italia si dhe në stadiumin “Air Albania” në 18 Prill. Sigurisht premisa të mëdha për të patur në Shqipëri në vizitë, e

Vazhdoni leximin →