Zllatani ka mëndjen e tij: S’mi hiqni dot trofetë me Juven!

Zllatan Ibrahimoviç , e njeh gjithë bota e futbollit, se ka thënë gjithnjë një mendim ndryshe nga rrjedha e shumicës.  Në librin e tij autobiografik “Adrenalina” , gjigandi suedez  ka folur me mënyrën e tij polemizuese për pasojat e “Calciopolit”  në Itali, ku Juventusit i kanë hequr dy tituj..

“ Akoma i ndjej sikur i kam të mitë këto trofe që na hoqën.  Po si ka mundësi t’ia marrësh dikujt dhe tjetri  të pranojë të shpallet fitues pa qënë i tillë!  Imagjinoni sikur të më jepnin mua një titull që nuk e kisha fituar dhe të krekosesha si triumfues !”

Sfidanti.al