Një sezon “kalvari” për Zllatan Ibrahimoviçin!

Në 2022-2023 ka luajtur gjithsej 144 minuta me Milanin dhe fare pak me Suedinë. i tillë sezoni për Zllatan Ibrahimoviçin që ka qenë i goditur nga dëmtimet gjatë gjithë kohës. i ndodhi edhe në stërvitje përpara ndeshjes së kampionatit ndaj Leçes, e pra do të duhet të pushojë sërish ndërsa nuk pritet të rinovojë sezonin

Vazhdoni leximin →