14 vjeçari nënshkruan një marrëveshje rekord në MLS

Cavan Sullivan është vetëm 14 vjeç, por konsiderohet si lojtari më i mirë në botë në mesin e të lindurve në vitin 2009. Amerikani, në pronësi të Philadelphia Union, përfundoi në radarët e disa klubeve prestigjioze evropiane. Sipas “The Athletic”, marrëveshja mes “qytetarëve” dhe klubit amerikan tani është gjetur, por janë vendosur pengesa të rëndësishme

Vazhdoni leximin →