Le t’i lemë “bombat” e futbollit, të japim një lajm të mirë: Bebja e Tajson Fjurit mbijetoi pas lindjes!

Të dielën ajo pa për herë të parë dritën e kësaj bote, por ditët e para nuk ishin aspak me fat. Bebja e kampionit të boksit profesionist, Tajson Fjuri, pati madje një “vdekje klinike” në maternitet, veçse profesionalizmi dhe heroizmi i mjekëve e shpëtuan. Gjyshi i saj, Xhon Fjuri, tregoi në një intervistë për “BT

Vazhdoni leximin →

Rugby, Millennium Stadium bëhet spital me 2000 shtretër

Millennium Stadium, shtëpia e Rugby uellsian është shndërruar efektivish në një spital me rastin e emergjencës coronavirus; 2000 shtretër do të jenë në dispozicion të autoriteteve shëndetësore sapo të mbyllen punimet. Spitali I ri do të quhet ‘Dragon’s Heart’ që I referojet dukshëm Dragonjve të Uellsit dhe 300 shtretër janë bërë gati që të dielën

Vazhdoni leximin →