Alarm në derbin e Beogradit, epidemiologu kritikon Partizanin dhe Crvena Zvezdën

Predrag Kon, epidemiologu serb nënvizoi  gjatë një programi televiziv se  eventet sportive duhet të zhvillohen nën kushte të caktuara përsa u përket tifozëve të pranishëm në stadium dhe zbatimit të distancimit fizik. Ishin të shumta ndeshjet të rëndësishme të zhvilluara pas pandemisë që u konsideruan si evente të rrezikshma nga shumë persona për shkak të

Vazhdoni leximin →