Barcelona mund të ëndërrojë për Halandin dhe De Ligtin!

Për momentin është ende në krizë të thellë financiare, por besimi te ky klub nuk është zhdukur. Barcelona pritet që shpejt të kthehet sërish në një nga aktorët e mëdhenj të futbollit europian dhe botëror, siç e deklaron edhe agjenti i Erling Halandit, Mino Raiola. Agjenti italo-holandez thotë se Halandi mund të shkojë tek Barcelona,

Vazhdoni leximin →

Pushteti i agjentëve të futbollit, nga 7 miliardë euro transferime, 700 milionë janë për ta

Disa nga emrat njihen mirë, dhe janë të tillë si Zhorge Mendes, Mino Raiola, Pini Zahavi, Folker Strut, por edhe shqiptari nga Maqedonia (sot e Veriut) Fali Ramadani. Sipas “La Gazeta delo Sportit”, agjentët e futbollit janë bërë gjithnjë e më të fuqishëm duke shërbyer si ndërmjetës të transferimeve të lojtarëve. Nga 7 miliardë euro

Vazhdoni leximin →