Një profesor i njohur gjerman jep shpresa për Shumaherin

Profesori Marik Oberman, drejtor i qendrës së neurologjisë të klinikës “Asklepios”, dha, këto ditë, shpresa të reja për përmirësimin e gjendjes së automobilistit legjendar të “Formulës 1”, Mihael Shumahër, dhe kthimin e tij në jetën normale. Ai vuri në dukje se 30-40 për qind e pacientëve që ndodhen në koma, si Shumaheri, pas fatkeqësisë që

Vazhdoni leximin →