Siti e nis me 116 milionë euro “sulmin” për Kejnin, por Totenhemi do 150!

Me gjasë kjo “gjueti” do të nisë e do të përfundojë këtë verë. Jo se është e lehtë të merret Harri Kejn nga Totenhemi, ndërsa ka kontratë afatgjatë dhe një president kokëfortë si Daniel Levi, veçse Mançester Siti dëshiron të përforcohet seriozisht dhe shpejt. Përtej krizës financiare të koronavirusit, “qytetarët” janë gati të shpenzojnë dhe

Vazhdoni leximin →