Italia nuk gjen fjalë për legjendën e saj të notit, Federika Pelegrinin

Kur ishte 16 vjeç dhe triumfoi për herë të parë në garat e mëdha botërore, komentatorëve u shpëtoi shprehja dhe pasthirrma: Pelegrini, oh vogëlushe! Për 13 vjet me radhë, mediat e planetit, sidomos ato italiane shpenzuan çdo epitet që përmbajnë fjalorët për të përshkruar karrierën e saj prej triumfatoreje. “Thjesht hyjnore”, “e parrëzueshme”, “për fat

Vazhdoni leximin →