Pas Mesit, Paris SG do të “shkarkojë” edhe Nejmarin

Rroga e tij është tepër e madhe, mbi 50 milionë euro në sezon, dhe rregullat e Lojës së Ndershme Financiare të UEFA-s (ndonjëherë) duhen respektuar. Paris SG thuhet se ka arritur një akord me Nejmarin që braziliani të largohet në verë. Me ikjen e sulmuesit, PSG do të pakësonte shpenzimet, dhe për në fund të

Vazhdoni leximin →

Nejmar ka humbur 2 vjet i dëmtuar tek Paris SG!

Ndalesat i ka pasur tepër të shpeshta. Vështirë të gjendet një tjetër yll i madh i futbollit që të jetë dëmtuar kaq shpesh, dhe të ketë humbur kaq shumë ndeshje sa Nejmari. Pasi provoi lëndime nga më të ndryshmit, sulmuesi i Paris SG mori lajmin tepër të keq se e ka mbyllur sezonin, ndërsa lista

Vazhdoni leximin →