Silvinjo flet për taktikën, por a do t’i ketë dot lojtarët polivalentë që kërkon?!

Këto kohë janë lënë pas dhe ambicia sot është tjetër. Një futbollist inteligjent dhe ambicioz dëshiron padyshim të shkëlqejë edhe si trajner dhe këtë synon edhe tekniku i ri i Shqipërisë, Silvinjo. Pak ditë pas prezantimit në Tiranë, braziliani 48-vjeçar, ka treguar në një media të rëndësishme teknike të trajningut sesi dëshiron ai ta luajë

Vazhdoni leximin →