Çfarë të besojmë në media? Mesi nuk e dashka Arabinë!

Fillimisht u deklaruar se do të kthehej tek Barcelona, pastaj “i bënë gati” kontratën e jashtëzakonshme prej 400 milionë eurosh në sezon në Ligën Profesioniste të Arabisë Saudite. Sot, Lionel Mesi jepet si i dëshiruar për të shkuar në Ligën Profesioniste të SHBA-së, me Interin e Majemit të zotëruar nga Dejvid Bekami. “Deili Meil” shkruan

Vazhdoni leximin →

Sa e vështirë që Mesi të kthehet tek Barcelona

Kjo foto e dy legjendave nuk do të mund të përsëritet së bashku, të paktën kështu siç duken punët. Lionel Mesi vështirë të kthehet tek Barcelona, pasi mediat raportuan se babai i tij, Horge, dhe drejtuesit e klubit nuk mundën të arrinin ndonjë marrëveshje. Fjala është që presidenti Laporta nuk i bëri dot babait të

Vazhdoni leximin →

Lionel Mesi do të shkojë në Arabinë Saudite!

Kështu thonë mediat, dhe kështu bën jehonë “Deili Meil” në Britaninë e Madhe. Përtej ëndrrave në Barcelonë për një kthim të “birit të zgjedhur”, Lionel Mesi paska zgjedhur Lindjen e Mesme. Gjithçka qenka e përfunduar me kontratën prej rreth 600 milionë eurosh, diçka e jashtëzakonshme. Thuhet se gruaja e tij, Antonela, ka shqetësime për të

Vazhdoni leximin →