Studimi i ESPN: Ronaldo sportisti më i famshëm

Cristiano Ronaldo është sportisti më popullor në botë. Ky është përfundimi i arritur nga studimi i rrjetit ESPN që u bazua te kërkimet e bëra në internet të sportistëve, kontratave të sponsorizimit dhe numrit të ndjekësve të tyre në rrjetet sociale. në fund të studimit ESPN përpiloi edhe klasifikimin e 100 sportistëve më popullor dhe

Vazhdoni leximin →