Ç’bela e polli futbollin, jashtë na ndjek Federbeti, brenda..arbitrat e “mbretit”!

Dikur dëgjonim shpesh frazën popullore  “kërcen prifti nga belaja”, kurse sot mund të thuhet se prifti po pushon, sepse është futbolli që po kërcen nga belaja.  Kur luajmë jashtë na përgjon Federbeti, ndersa kur luajmë në Superligë na përndjekin arbitrat e “mbretit”. Na thonë se ky Federbeti qënka edhe më i keq se arbitrat, sepse

Vazhdoni leximin →

“Skenar shqiptar” në Bosnjë-Hercegovinë, kroatët imitojnë shqiptarët…

Droni me flamurin e Herceg-Bosnjës ndërpret ndeshjen. Një dron me flamurin e ndaluar të Herceg-Bosnjës fluturoi mbi stadiumin e Mostarit, “Pod bjelim bregom”, gjatë ndeshjes derbi mes ekipit vendas Zrinski dhe Sarajevës në kuadrin e kampionatit kombëtar të Bosnjë-Hercegovinës (B-H). Ashtu si edhe në Beograd, para tre vitesh, kur në ndeshjen mes Serbisë dhe Shqipërisë,

Vazhdoni leximin →

Luis Suares rrëzon me top një dron!

Futbollistët e Barcelonës, Lionel Mesi dhe Luis Suares, u përpoqën që, gjatë një seance stërvitore, të rrëzonin me top një dron fluturues. Në fakt, aparatin fluturues e drejtonte një djalë e ri që e lëvizte atë sa andej këndej pranë tokës. Që ta godisnin me top dronin ose aparatin fluturues, të dy sulmuesve të Barcelonës

Vazhdoni leximin →