Dani Alvesh, cfarë frike; e sulmuan grerëzat

Dani  Alvesh e pa vërtet keq në ndeshjen mes Sao Paulos dhe Fortalesës në kampionatin brazilian të futbollit e fituar  pikërisht nga skuadra e tij Sao paulo 2-1. Mbrojtësi brazilian në një moment të sfidës u sulmua nga një grup grerëzash që kishin krijuar folenë e tyre te flamuri I këndit. Ish futbollisti I Barcelonës,

Vazhdoni leximin →