Usain Bolt: Dua të dal në pension ne altar …si kampion

Usain Bolt, në kampionatin botëror të ardhshëm që do të zhvillohet, së shpejti, në Londër, do të marrë pjesë në dy disciplina dhe, më pas, sikurse ka paralajmëruar edhe vetë, ai do t’i varë në gozhdë këpucët sportive të veta. Sprinteri i famshëm xhamajkan do të mbrojë titullin e kampionit të botës në 100 m

Vazhdoni leximin →