Barça, zbrit 190 milionë euro shpenzime sot, ndryshe falimenton!

Është thënë për të premten, por duket se afati paska qenë deri sot në mbrëmje. Të paktën kështu shkruajnë mediat spanjolle dhe ato europiane, pra që Barcelona duhet të vërtetojë sot uljen e shpenzimeve me rreth 190 milionë euro, ndryshe rrezikon falimentimin. E vetmja mënyrë për të ulur kaq shumë dhe kaq shpejt “harxhet” është

Vazhdoni leximin →