Humor me Shoqatat Rajonale : Dita kur ringjangjallen të vdekurit

Një dialog disi i pazakontë mes dy njerëzve të futbollit, tamam këto ditë tërbimi kur topin herë e “mbushin” me tritol dhe herë e dërgojnë me “pranga”në portat e gjykatave.. Tifozi : Ç‘është gjithë kjo zallahi që bëhet për këto Shoqatat Rajonale! Ku kanë qënë këto më parë? Gazetari: Ka edhe futbolli ditën kur ringjallen

Vazhdoni leximin →

Lufta për futbollin… fundi i miqësive të vjetra dhe intrigat për të zotëruar milionat e topit

Pragu i Asamblesë Zgjedhore është gjithmonë pothuajse i njëjti në çdo katër vjet, i plotësuar me shumë pak elementë të rinj. Gjithsecili përvesh mëngët për të bërë atë që di të bëjë më mirë, të manipulojë, mashtrojë, të aktivizojë ushtrinë e çjerrë të fjalamanëve, të cilët do të shpërblehen me këste gjatë 4-vjeçarit pasardhës dhe

Vazhdoni leximin →

Nga shtanga te Komiteti Olimpik, kur sporti është “levë” e Partisë!

Ndryshojnë kohët, ndryshojnë ngjyrat politike, por njerëzit e sportit nuk ndryshojnë, janë të njëjtët veçse shkojnë “nga fryn era”. Pas maskaradës së Asamblesë në Federatën Shqiptare të Peshëngritjes, ja ku erdhi edhe skandali i radhës, por që duhet quajtur normalitet. Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar (KOKSH) u mblodh në një Asamble të Jashtëzakonshme, për të cilën

Vazhdoni leximin →