Toti në publik për herë të parë me të dashurën e re: Botërori pa Italinë, si Roma pa Koloseumin!

Kapiteni I përjetshëm vazhdon jetën e tij, edhe pse martesa e shquar me Ilari Blazin nuk ekziston më. “Çifti I Romës” është ndarë, ndërsa “gladiatori” më në fund doli në publik me të dashurën e tij të re, Noemin, në aktivitetin e ndarjeve të çmimeve të vitit në Milano. Nuk mund të mungonte një batutë nga ish-numri 10, dhe nga lojtari që e kaloi gjithë karrierën vetëm me një ekip dhe me një fanelë, atë të Romës. “Botërori pa Italinë, – tha kampioni I botës I vitit 2006, – është si Roma pa Koloseumin”.

Sfidanti.al